fbpx
+36703111130 coach@juhaszmark.hu

5 elem

Kulcsok az élethez

Négypillér Sorsfejtés
Öt Elem Életvezetés konzultáció

A Négypillerés Sorsfejtés egy többezer éves rendszer, amelyet “kínai asztrológiaként” is ismerhetünk. Hátterét az Öt elem rendszere adja.

Az Öt Elem (Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz) és a Yin-Yang rendszerén keresztül elemezzük a születési képleted és megnézzük hogyan alakult azóta az életed. (Pontos születési dátum, óra és perc szükséges.)

Az elemzés segít abban, hogy jobb megértésed legyen Önmagaddal, a belső működéseddel kapcsolatban. Kulcsokat ad ahhoz, hogy az áramlás útjára kerülj az életedben.

A képen a saját képletem látható.

Nézzünk meg egy hiányzó elemet: Yang Tűz (0, a Napmester anyja)

Mivel ebben a képletben hiányzik a Yang Tűz, ezért nincs ami táplálja a Napmestert. Ez olyan érzésként jelenik meg az életemben, hogy mindent magamnak kell megoldanom. A Yang Tűz elemet nem hozta be nekem az Univerzum, ezért ezt a hiányt tudatossággal és munkával pótolom.

Hiányzó elemeket az adott Napmestert megélő emberekkel (nem elég ha az a Napmestere, hanem éli is) lehet behozni kapcsolatok útján, illetve különféle tevékenyégekkel. Esetemben a Yang Tűz Napmester képletű emberek energiája lenne a leghatásosabb, de mivel nem keresem (sőt…) ilyen emberek társaságát (ez az energia komfortzónán kívüli, idegen számomra), maradnak a tevékenységek.

Az izzasztó sportok Yang Tűz elemnek felelnek meg, ezért szoktam fitnesz edzést (pl. High-Intensity Interval Traning) beiktatni a hétköznapjaimba. Ezzel pótolom a hiányzó elemet.

Elég erős a Yang Víz elemem ezért is vizilabdáztam 7 évig és több mint 8 éve Tai Chizom (ami szintén Víz elem). Aki kapcsolódik hozzám (általában aki éli/szereti vagy épp szüksége van rá) az edzéseken ezt elemet tudja megtapasztalni.

Folytathatnánk a másik 2 elemmel az elemzést, de csak egy kis ízelítő volt a szándék.

A Napmesterem (Yang Föld) eléggé élem, ezért is számíthatsz tőlem derűs, barátságos és mély beszélgetésre a képletelemzés és a coachingok során.

Ha ez a te képleted lenne,

akkor a konzultáció során átbeszélnénk, hogy a hiányzó elemek a születésed óta változtak-e (behozta-e valaki – nevelők, barátok, stb.). Megkérdezném, hogy érzel-e hiányt, nehézséget?
Megnéznék, hogy változott-e a képleted az életed során, illetve milyen módokon tudnád a hiányzó elemeket pótolni.

„Nagyot néztem, amikor kiderült, hogy pont a yin fa az a minőség, ami a jóllét érzésem kulcsa.”

„Sejtettem, hogy rá fog világítani az elemzés néhány összefüggésre, de arra nem, hogy ennyire sokra és ilyen egyértelműen. Szerintem mindenkinek szüksége lenne egy ilyenre legalább egyszer, mert a módszer segítségével sokkal tisztább és konkrétabb képet tud magáról kapni az ember, sőt, szerintem még akár szervezetfejlesztésben is hasznos lehet.”

Huszár Noémi, vállalkozó

„Nagyon izgalmas volt megtudni, hogy mit rejt az én születési dátumomhoz tartozó képletem. Az eddigi önismereti tudásomat nagyon jól kiegészíti ez az információ és szinte azonnal az identitásom részévé vált a “jintűzség”.”

Tóth Gábor, a Tudatos Fiatalok Közössége alapítója

„Én Márk révén tudtam meg, hogy egyáltalán létezik ez az öt elemen alapuló képletelemzési műfaj. Az én képletem fő eleme varázslatos módon „előre bejelentkezett” intuitív szinten.

A napmester.app oldalon az adataim megadása előtt pont a yin fával poénkodtam, rá rímelő nimfás szóvicceket faragva. Nagyot néztem, amikor kiderült, hogy pont a yin fa az a minőség, ami a jóllét érzésem kulcsa.

Felszabadító volt megtudni, hogy férfi létemre yin kört futok ebben az életben. Ennek a felismerése sokkal megengedőbbé tett magammal szemben. Sikerült elengednem egy sor hamis elvárást a működésemmel kapcsolatban.

Azóta már a környezetem is odafigyel, hogy mennyi yangos kiáradás után szólnak rám, hogy „na menjek most már yin fázni!”

Mivel néhány óra kifelé figyelés után tényleg erős igényem van visszavonulni és magammal lenni, ez igazán kellemes és testreszabott kilégzés-belégzés ritmust biztosít, ami helyett eddig telibe nyomattam magam, és mások is ezt várták el tőlem.

Márk bevilágító kérdései és tanácsai tehát a mindennapjaim minőségét jelentősen és tartósan javították.”

Sinkó Dániel, akkreditált tréner, az Aranylámpás kísérők mestere

“Évek óta a tudatosodás a legfontosabb terület az életemben és minden lehetőséggel élek, ami kicsit közelebb vihet az önismerethez. Így kerültem kapcsolatba Márkkal, akivel előzetes egyeztetést követően kiültünk egy FAtörzsre a VÍZpartra, hogy LÁNGoló figyelemmel meghallgassam mit tud kiolvasni a horoszkópomból. Ezzel 3 elemet ki is pipáltunk. 😄

Nekem a fém részen érdemes dolgoznom, Márktól pedig azonnal kaptam is tippeket, hogyan tudom ezt a területet erősíteni. Szerintem nagyon érdekes ebből a szemszögből is bepillantást nyerni a létezésünk miértjeibe és hogyanjaiba. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙏🏻🕊”

Marosvölgyi Anna

Kapcsolat

06 70/311-1130

coach@juhaszmark.hu