fbpx
+36703111130 coach@juhaszmark.hu

Coaching

Derűs, nyílt, őszinte légkörben

A coaching folyamata

Együtt dolgozunk

Együtt dolgozunk azon, hogy a találkozók után tisztán lásd a célod és a hozzá vezető utat. A beszélgetések során megfogalmazod a cél elérését akadályozó nehézségeket. Ez már fél siker. A későbbiekben abban támogatlak, hogy rájöjj, mit és hogyan kell másképpen tenned ahhoz, hogy áttörést érj el a megvalósításában.

Közösen jelöljük ki az utat, megtervezzük a szükséges lépéseket. Mindezt derűs, nyílt és őszinte légkörben tesszük.

Coaching formái

Személyes coaching (1:1)

Csak veled foglalkozunk.

Párkapcsolati coaching

A felmerülő feszültségeket mediáljuk (akár 2 coachcsal).

Családi coaching

A család összetartásán dolgozunk.

Szülő - gyerek coaching

Ahol a kamaszkori eltéréseket közelítjük.

Csoport coaching

Ahol adott témán, közösen dolgozunk.

Életterületek, élethelyzetek

3

Siker

3

Hatékonyság

3

Motiváció

3

Konfliktuskezelés

3

Elakadás feloldása

3

Nehéz helyzet megoldása.

3

Egyensúly megtalálása

3

Kreativitás fejlesztése

3

Önértékelés

3

Társas kapcsolatok

3

Kiégés kezelése

3

Erőforrás kihasználása

Első találkozó

5

Az első konzultáció

Az első találkozó alkalmával döntünk a további együttműködésről.

5

Első találkozó garancia

Ha az első találkozón úgy érzed, hogy a coaching nem neked való, és a konzultáció nem adott számodra semmit, nem kell fizetned.

Helyszín, díjszabás

5

Helyszín(ek)

Személyesen (Budapesten és környékén) | Online

5

Időtartam

Egy ülés 1-1.5 óra

5

Coaching díja

10 000 Ft / óra

Ha szeretnél változ(tat)ni, de jelenleg nincs elegendő anyagi erőforrásod és úgy érzed tudnék segíteni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljünk róla.

5

Ülések száma

A cél komplexitásából adódóan 3-10 ülés. A tapasztalataim alapján 3-5 ülés általában elegendő.

5

Szerződés, számla

A coaching folyamatról nem jogi kötőerejű megállapodás (szerződést) köthetünk igény esetén. Az ülésekről alanyi adómentes számlát állítok ki KATÁ-s egyéni vállalkozóként.

Sikeres coaching

A fejlődés iránti szándékod a sikeres coaching alapja.

Coachként vállalom, hogy a rendelkezésedre állok a megállapodott időtartamokban és időpontokban. Vállalom emellett, hogy bizalmas kapcsolatot alakítok ki veled, amelyben fetárhatjuk azokat a témákat és nehézségeket, amelyekben változatni szeretnél. Támogatlak a változás folyamatában.

Ügyfélként vállalod, hogy coaching szolgáltatást kapsz tőlem, és elkötelezed magad arra, hogy nyitottan és őszintén állj a folyamathoz. Elkötelezed magad arra, hogy a coaching időt optimálisan használjuk fel. A fejlődés és növekedés iránti szándékod a sikeres coaching élmény alapja.

Várlak szeretettel!

Etikai kódex

Hit

Hiszek benne, hogy Ügyfelem megfelelő tudatossággal képes az életét teljessé és egésszé tenni, és ehhez mind a megfelelő adottságokkal, mind a szükséges elszántsággal rendelkezik.

Bizalom

Az Ügyfelemmel közösen bízom abban, hogy számos választási lehetősége van, és hogy sokkal jobb eredményekre is képes, mint amit gyakran tapasztal önmagával kapcsolatban.

Tisztelet

Elfogadom az Ügyfél értékrendjét és egyéniségét. Az általam adott visszajelzések minden esetben személyre szabottak, a legjobb szándékaim szerint konstruktívak, és kizárólag az Ügyfél érdekeit szolgálják.

Információ

Meg kell bizonyosodni róla a coaching folyamat kezdetén, de legkésőbb az első coaching ülésen, hogy az ügyfél tisztában van a coaching, mint munkafolyamat lényegével, az információk bizalmas kezelésével, pénzügyi és egyéb megállapodásokkal.

Prioritás

A közös munka során az első és egyetlen szempont, hogy mire van az Ügyfelemnek szüksége ahhoz, hogy teljes életet élhessen.

Titoktartás

A közös munka során és azt követően teljes titoktartást vállalok mindarról, amit az Ügyfél a coaching folyamat során elmond és megtesz.

Pontosság

Elkötelezett vagyok amellett, hogy a találkozókat pontosan, összeszedetten és felkészülten kezdjük, illetve fejezzük be.

Üléseken kívüli találkozás

A közös munka ideje alatt kerülünk minden olyan programot vagy eseményt, ahol az Ügyfélemmel nem a coaching találkozók keretében vagyunk egy térben. A véletlenszerű találkozások alkalmával a kapcsolatfelvétel az Ügyfelem döntésén múlik.

Érdekkizárás

Az Ügyfelemtől hallott üzleti ötleteket semmilyen formában nem használom fel saját céljaimra.

A folyamat megszakítása

Fenntartom a jogot a coaching folyamat felfüggesztésére, vagy megszakítására, amennyiben az Ügyfelem problémája a szakterületünkön kívülre esik, és a coaching folyamatban láthatóan nem megoldható.

„Az alkalmainkon maximális odafigyelést kaptam.”

“Márkkal először egy kínai elemzést csináltunk, ami nagyon izgalmas volt, és fontos dolgokra mutatott rá magammal kapcsolatban, majd egy 10 alkalmas coaching folyamatban dolgoztunk együtt. Több olyan eszközt is kaptam a közös munka során, amit a napjaimba beépítve sokkal hatékonyabb és sokkal rendszerezettebb lett az életem. Segített kereteket tartani, emlékeztetett, amikor eltértem a célomtól és segített visszahozni a fókuszt, amikor lazult a figyelmem. Márk pontos, korrekt, segítőkész és reális. Teljes szívből ajánlom. :)”

Huszár Noémi, vállalkozó
AddMagad MediaLab

“Felkészült, alapos, nyitott, és ami a legfontosabb, hiteles.
Az alkalmainkon maximális odafigyelést kaptam. Az általa ajánlott módszerek és technikák a támogatásával egyszerűen beépültek a mindennapjaimba és hasznomra voltak/vannak. 5 találkozást követően jó irányba terelődtem és stabilabban, határozottabban mozgok a kérdéses területeimen is.
Köszönöm, Márk!”

Judit

Kapcsolat

06 70/311-1130

coach@juhaszmark.hu