fbpx
+36703111130 coach@juhaszmark.hu

Rólam

Önismereti utam során rengeteget tanultam magamról, a működésemről és általában az ember működéséről.

Juhász Márk vagyok

Az IT szektorban dolgoztam egész életemben.

Tízenévesen Hamikus Zsuzsannánál végeztem a Reiki I.-et, már ekkor érdekelt, hogy hogyan tud az ember változtatni önmagán. Huszonévesen megcsináltam a II. fokozatot.

Segítségemre volt rengeteg sprituális és szemléletfejlesztő előadó (könyvek, hanganyagok). Sokat tanultam A.J. Christian előadásain, különösen a Figyelem gyakorlat volt hasznos a számomra. Kőhegyi Károly Önazonosság tanfolyamán rengeteget tanultam magamról, a működésemről és általában az ember működéséről.

Coaching

Tai Chi

5 elem
életvezetés

Önismeret

“Több mint 7 éve tanulom és gyakorlom a Tai Chi művészetét Vadas Mihály (Yang Yajian) mestertől.”

Az Ikigai-om

Több mint 7 éve tanulom és gyakorlom a Tai Chi művészetét Vadas Mihály (Yang Yajian) mestertől. 2 éve másoknak is átadom a tudásom Budapesten, Szentendrén és a Dunakanyarban.

Taoista tanulmányaim során jutottam el az 4 Pilléres Sorselemzéshez (“kínai asztrológia”), mely egy metaforákkal könnyen megérthető és átérezhető képletelemezés. Több mint 10 barátomnak, közeli ismerősömnek segítettem már ezzel a módszerrel közelebb kerülni önmagam működésének megértéséhez.

Megszületett benne a vágy, hogy a testi edzéseken túl mentálisan is tudjak másoknak segíteni, így az eddigi önismereti utamat kiegészítettem a Coaching eszköztárával.

A Coachingban, a Tai Chiban és a Képletelemzésben találtam meg a kiteljesedésem (az Ikigai-om), ahol valódi önmagamat tudom adni.

  • Motiváció
  • Inspiráció
  • Egyensúly
  • Örömteli élet

A fejlődés iránti szándékod a sikeres coaching alapja.

Kapcsolat

06 70/311-1130

coach@juhaszmark.hu